Zenginleştirilmiş Eğitim Programı

1- Temel Derslerde Zenginleştirme

Zenginleştirilmiş Eğitim Programı’yla temel derslerde, (Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce) müfredatı zenginleştirme ve farklı öğretim yöntemleriyle öğrenmeyi hızlandırarak öğrencilerin akademik başarılarını artırmaları amaçlanmaktadır.

student-class

sss

2- Fark Dersleriyle Zenginleştirme

Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi gibi temel derslerin yanında müfredatta olmayan dört farklı dersi öğrencilerimize göstererek onların hızlı ve çözüm odaklı düşünmelerini hedeflemekteyiz.

Öğrencilerimiz ilgi ve yetenek alanlarına göre guruplara ayrılarak aşağıdaki
dersler islenmektedir.

• Düşünme Becerileri
  • Akıl Oyunları
  • Üretkenlik
  • Görsel Algı – Dikkat

3- Yetenek ve İlgi Alanlarında Zenginleştirme

İlgi Okullarında Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi derslerinde öğrenciler bu derslere ait branşlardan ilgi ve yeteneğine göre seçim yapar ve seçmiş olduğu branşın eğitimini alır.

Öğrencilerimiz ilgi ve yeteneklerine göre;

• Müzik dersi; keman, gitar, piyano, bağlama vb.
  • Beden Eğitimi dersi; badminton, futbol, voleybol, eskrim, hentbol vb.
  • Görsel Sanatlar dersi de; kaligrafi, yağlı boya, ebru vb. branşlara ayrılarak işlenmektedir.

uc_los_angeles-017-1