ÜNİVERSİTE SINAVINA TAM TEŞEKKÜLLÜ HAZIRLIK

AKADEMİK ANADOLU LİSESİ PROGRAMI:

Öğrencilerimize mevcut müfredata ek olarak, üniversite sınavına en verimli biçimde hazırlık yapabilmeleri için Akademik Anadolu Lisesi Programı uygulanmaktadır. Program 9. Sınıftan itibaren uygulanmaktadır. Her sınıfta düzenli deneme sınavları düzenlenerek, akıllı tahtaların teknolojisinden faydalanarak, öğrencilerin öğretmenlerin ve velilerin sınav sürecinde gelişim aşamalarını takip edilebilmesi hedeflenmektedir.

OKUL HER YERDE!

DİJİTAL OKUL

Öğrenci, öğretmen ve velilerin kullandığı, öğrencilerin hayallerindeki bölüme bir adım daha yaklaşmalarını sağlayan sanal platformdur. Dijital okul ile öğrenciler, ders saatlerini takip edebilir, hangi öğretmenden ders alacağını görebilir, geri kaldığı konuları gözden geçirebilir, anlamadığı konu ve çözemediği soruları sistemde gösterebilir. Öğretmenler, kendi gireceği ders saatleri ve sınıf bilgilerine erişebilir, öğrencilerin sorun yaşadığı konuları tespit ederek öğrenci bazında program belirleyebilir, sistem üzerindeki kitaplara erişip kullanabilir, kolay-orta-zor dereceli sınavlar düzenleyebilir. Veliler, çocuklarının üniversite yolculuğunda attığı adımları, geri kaldığı konuları, devamsızlık durumlarını görebilir, gelişmeleri anlık olarak takip ederek öğretmenlerle iletişime geçebilir.

ANLIK GELİŞİM TAKİBİ

KİTAP TAKİP SİSTEMİ (KTS)

İlgi Anadolu Lisesi sınıflarında okuyan öğrenciler akıllı tahtayla uyumlu yayınevlerinden çıkma konu anlatımlı ve soru bankası kitapları edinirler. Öğrenciler akıllı tahta teknolojisi ve dijital kitap sisteminden faydalanarak, çözemediği soruları işaretleyip, öğretmenlerinden anlamadığı konular için özel destek talep edebilir. 11. sınıfta 11.sınıf müfredatı ile birlikte TYT 1. basamak sınavı beraber uygulanır. 12. sınıfa gelen öğrenciler okulların resmi açılış tarihinden bir ay önce TYT kampına başlar. Ara tatillerde öğrencilerin eksiklerine göre hızlandırılmış kamp programları uygulanır. Gece Kuşu Kampı adını verdiğimiz bu kamplarda öğrencinin eksik yönleri üzerine detaylı ve bireysel çalışmalar yapılır. Öğretmenler Dijital Okul sistemine kayıtlı 250.000 sorudan faydalanarak çeşitli deneme sınavları belirler. Öğrenciler Akademik Anadolu Lisesi programı boyunda, 9 ve 10. Sınıfta 8 deneme sınavına, 11. sınıfta yine 8 deneme sınavına ek, sekiz 1. Derece TYT sınavına, 12. sınıfta toplam 70 deneme sınavına tabi tutulur. Öğrenci bu deneme programları sayesinde sınav kondisyonu kazanarak, sınavlara alışır, sınav stresini kontrol edebilecek konuma gelir.

Üniversiteye Bir Adım Kala

Özel İlgi Okulları Akademik Lise

Özel İlgi Okulları’nda üniversite hazırlık sürecini en verimli ve eğlenceli hale getirmek için uğraşıyoruz. Öğrencilerimizi tabi tuttuğumuz deneme sınavları ile gerçek sınav simülasyonuna sokarak, Türkiye genelinde derecelerini ölçebiliyor, başarılarına göre fasiküller çıkartıyor, aynı konuları tekrar etmek yerine eksik yönleri üzerine çalışmalar yürütüyoruz. Kamp programları düzenleyerek çocuklarımızın bir konuyu tam teşekküllü anlamasını sağlıyoruz. Program sonunda beraber etkinlikler düzenleyerek stres yükünü azaltıyor, onlara eğlenmeyi de hatırlatıyoruz. Hayat tek renkten ibaret değildir. Tüm renkler ilgide ortaya çıkartılır.

Şimdi Başvur

Bilgi Al

Size daha hızlı ulaşabilmemiz için iletişim formunu lütfen eksiksiz doldurunuz.