Özel İlgi'yi Özel Yapan Özellikler

HER ÖĞRENCİ ÖZELDİR

Özel İlgi Okulları, anaokulundan başlayarak üniversite çağına kadar, eğitimin her alanında ve aşamasında, her yaş grubunun özelliklerini ve önceliklerini bilerek, her bir öğrenciye özenle eğilerek, sadece eğitimli değil toplum bilincine sahip, doğaya duyarlı, canlılara saygılı insanlar yetiştirmektedir 24 yıla dayanan öğretmenlik deneyimine sahip 4 arkadaşın bir araya gelerek kurduğu Özel İlgi Okulları, öğretmen olmanın zorlukları ve öğrencilerin ihtiyaçlarına dair deneyimlerinden yola çıkarak, kendini tamamen öğrenci yetiştirmeye adamakta, ticari kaygılardan uzak durmaktadır.

Öğretmen Kuruculardan Eğitim

İlgi ve
Yeteneklerini İlgi'yle Keşfet

Kurucularımız

Uğur Uzun

Emin Erdoğan

Aziz Akten

Seda Karaca

Kurucu / Öğretmen

Yapılandırıcı Eğitim Modeli uygulanır.

Öğrencinin bilgiye ezber, sadece öğretmenin gösterdiği(veya dayattığı da diyebiliriz) yol üzerinden değil, karşılaştığı olaylarla mukayese yeteneğini geliştirmesini, bilgiye kendinin ulaşmasını sağlamaktadır. Öğrencinin sonradan unutacağı ezberlerin içinde kaybolmasından ziyade, hayatın her alanında kullanacağı bilgileri öğrenmesini amaçlamaktadır.

Daha Fazla

Üyelikler

Bilgi Al

Size daha hızlı ulaşabilmemiz için iletişim formunu lütfen eksiksiz doldurunuz.